#ACL2020 : VISSEL KOBE (JPN) 5-1 JOHOR DARUL TA'ZIM (MAS) : Highlights

Keijiro Ogawa scored a hat-trick and Andres Iniesta was at his influential best as Vissel Kobe kicked off their debut season in the AFC Champions League on Wednesday with a 5-1 win over Johor Darul Ta’zim at the Misaki Park Stadium
Subscribe now: goo.gl/vsuKp3

Follow all the action from the AFC Champions League:
Facebook: goo.gl/b8Qj7E
Instagram: goo.gl/9Wtf2G
Twitter: goo.gl/sLR1eK


Follow all the action from the AFC Cup
Facebook: goo.gl/4BPx6G
Instagram: goo.gl/9Wtf2G
Twitter: goo.gl/6oRMQq

ดาวน์โหลด

ความคิดเห็น

  • Babi

    นายโชกุบุสซึ โมโนกาตารินายโชกุบุสซึ โมโนกาตาริ8 วันที่ผ่านมา
  • Remembering those classic AFCCL matches during covid19...

    Purwanti AllanPurwanti Allanหลายเดือนก่อน
    • yup

      Mr NobodyMr Nobody15 วันที่ผ่านมา
  • Bienvenidos mis amigos Vamos a mirar (Derby de Riad🇸🇦) #AlHilal S.FC 🆚 AlNassrFC: th-vision.net/detail/%E0%B8%A7%E0%B8%B5%E0%B8%94%E0%B8%B5%E0%B9%82%E0%B8%AD-SJmokp3tkEo.html Saludos desde #México🇲🇽💙 *Gracias💙👍*

    Marcos_ MixMarcos_ Mixหลายเดือนก่อน
  • Jdt ปล่อยพื้นที่ว่างมากเกินไป เกมส์รับไม่ดี ยืนตำเเหน่งไม่ถูก เกมส์รุก อยู่ในระดับต่ำ พัฒนาต่อไป

    oish!!oish!!2 หลายเดือนก่อน
  • Xfghhhhghhhgghhhhhhghhhhvvvvvvvvvvvvvvvvvbvbvvvvvvbbbbbbvvbvvvvvvvhhvvvvvvvvvvbvvvbbvvvvvvvvvbvxdfgggggghhghggvvgvhvvvvvvvvvvvvhvvgggvvvvvvcvvvvvvvvvvhgggvcgh

    Hector Daniel Ramirez CadenasHector Daniel Ramirez Cadenas2 หลายเดือนก่อน
  • 古橋のゴールメッシやん

    られるられる2 หลายเดือนก่อน
  • Malaysia jadi bulan-bulanan Visel kobe

    Lavin WakitoLavin Wakito3 หลายเดือนก่อน
  • Tak apa jdt walau pun anda kalah Kami sentiasa Di belakang anda anda la harapan rakyat Malaysia tak apa tak ada rezeki Cuba lagi

    Adam ZulkarnineAdam Zulkarnine3 หลายเดือนก่อน
  • nice vissel kobe. go together, keep fighting!

    み3 หลายเดือนก่อน
  • Result of having a legendary player

    Beast BoyBeast Boy4 หลายเดือนก่อน
  • Jdt is so noob

    Jared LeeJared Lee4 หลายเดือนก่อน
  • Farizal sampah, hampeh kuda tua. harap tak payah call up untuk HM

    gucci manegucci mane4 หลายเดือนก่อน
  • baju mcm real madrid, tapi main mcm swansea city XD

    yung cyyung cy4 หลายเดือนก่อน
  • Ini kalo klub indonesia kayak persija lwn vissel kobe pasti di bantai 10 - 1 hahahaha.....

    Mona LisaMona Lisa5 หลายเดือนก่อน
  • さすが神戸 再生数が桁違い

    コカ・コーラJAPANコカ・コーラJAPAN5 หลายเดือนก่อน
  • JDT sume focus kat iniesta punye pass sampai lupe nk defend. Iniesta tuu.😂

    Danial HakimDanial Hakim5 หลายเดือนก่อน
  • Korang yang hina jdt tu tak yah acah la sial...cuba kalau korang main lagi terok kena bantai...dah tahu2 vissel kobe klub taraf EPL...barcelona pun susah nak tembus goal kobe...so korang expect apa dari jdt 3-2...pikir pakai otak la..walau aku ni minat selangor..aku sakit hati ngan mulut korang ni...yang penting diorang dah cuba yang terbaik...yang penting player jdt still semangat walau tahu diorang mungkin kalah

    golden jet27golden jet275 หลายเดือนก่อน
  • Teringat 4-0 dengan persija, kalau ini 5-1 sama sama selisih 4 :v

    mer aidmer aid6 หลายเดือนก่อน
  • 4-0 persija vs johor

    Tomy IchaTomy Icha6 หลายเดือนก่อน
  • 😛😛😛th-vision.net/detail/%E0%B8%A7%E0%B8%B5%E0%B8%94%E0%B8%B5%E0%B9%82%E0%B8%AD-iQ35gd0InHs.html

    lelaki suka merekam channellelaki suka merekam channel6 หลายเดือนก่อน
  • Kedudukan penjaga gol semasa situasi 1 on 1 boleh diperbaiki. Pertahanan perlu lebih agresif.

    babo gotenbabo goten6 หลายเดือนก่อน
  • Cari lah kelainan jersi jdt..nanti..ok..stadium jdt macam pub..

    Nasarudin NayanNasarudin Nayan6 หลายเดือนก่อน
  • Rasa mcm tengok sepahtu reunion...😂😂😂😂😂

    Muhamad KhusuairieMuhamad Khusuairie6 หลายเดือนก่อน
  • apa bagusnya tim ini jdt👎👎👎👎🤣😂😂😂 salam dari Indonesia persija

    Fery BoyFery Boy6 หลายเดือนก่อน
    • jangan sombong bro, paling persija juga kalau lawan vissel kobe dibantai juga kok 😂

      Silfanus BrilianSilfanus Brilian6 หลายเดือนก่อน
  • Nice

    SpryzenSpryzen6 หลายเดือนก่อน
  • Mampus dibantai

    Ploynarinn 4everPloynarinn 4ever6 หลายเดือนก่อน
  • Parking Bus

    Shah Rukh KhanShah Rukh Khan6 หลายเดือนก่อน
  • Lawan juara liga gila Indonesia,pssi tinggal ngehitung jumlah jaring gawang bergoyang dan pemain juga cochnya plonga plongo lawan club Jepang ini.

    Agus NawawiAgus Nawawi6 หลายเดือนก่อน
  • Jauh kali kelas vissel kobe lawan JDT, coba lawan persija, bisa 10-1 itu wkwkk

    EEK AYAMEEK AYAM6 หลายเดือนก่อน
    • betul banget 😂

      Silfanus BrilianSilfanus Brilian6 หลายเดือนก่อน
  • hahah 5-1 fuck johor . greetings from thailand

    Endra HermawanEndra Hermawan6 หลายเดือนก่อน
  • Hhhhhh kalah teruss😂😂 Respect dari persija jakarta🇮🇩

    Brian_IndonesiaBrian_Indonesia6 หลายเดือนก่อน
    • @Silfanus Brilian tolol tolol anjing😂

      Brian_IndonesiaBrian_Indonesia6 หลายเดือนก่อน
    • @Silfanus Brilian tolol katanya beda kelas tapi ngapain elu bandingin sama persija,kalau emang bandingin bkn kelasnya viseel kobe lawan juventus jga kalah asu😂😂

      Brian_IndonesiaBrian_Indonesia6 หลายเดือนก่อน
    • @Brian_Indonesia ya realistis aja bos 😂 coba enr bandingin cara bermain nya vissel kobe sama persija, BEDA JAUH BOSSS, bukan masalah melawan kehendak Allah, tapi realistis aja 😂

      Silfanus BrilianSilfanus Brilian6 หลายเดือนก่อน
    • @Silfanus Brilian tololnya sampe keubun ubun😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

      Brian_IndonesiaBrian_Indonesia6 หลายเดือนก่อน
    • @Silfanus Brilian kalau beda kelas ngapain elu bandingin😂ngakak anjing

      Brian_IndonesiaBrian_Indonesia6 หลายเดือนก่อน
  • Nak dibanding ngn kelantan jauh biar Pon real Madrid

    MEDIA GEMPAKMEDIA GEMPAK7 หลายเดือนก่อน
  • hati hati nak kena corona 👍🏼

    bakul bumbonbakul bumbon7 หลายเดือนก่อน
  • Jdt noob wkwkwk

    Tôi là nhà dự đoánTôi là nhà dự đoán7 หลายเดือนก่อน
  • Jdt for AFC CUP 2039

    tembok betontembok beton7 หลายเดือนก่อน
  • Powerrrr JDT !!!!!

    Ibnu RamliIbnu Ramli7 หลายเดือนก่อน
  • 2016: JDT 5-1 T TEAM 2020: VISSEL KOBE 5-1 JDT

    Syafiq HaikalSyafiq Haikal7 หลายเดือนก่อน
  • Malaysia sucks!

    Nick KrugerNick Kruger7 หลายเดือนก่อน
  • JDT KALAH HAHAHAHAHABHAHAAA JDT KONTOL

    Nazril ErdikaNazril Erdika7 หลายเดือนก่อน
  • Kahkahkahkah

    Jatmika SteelJatmika Steel7 หลายเดือนก่อน
  • Mampus

    firdi.firdian instagram firdi.firdianfirdi.firdian instagram firdi.firdian7 หลายเดือนก่อน
  • Hahaha Para Suporter JDT Nih Mungkin Lagi Sakit Hati Yaa Hahahaha Kasiannn

    Hellfire 900Hellfire 9007 หลายเดือนก่อน
  • JDT main macam TAIK!!

    프리아디Dani프리아디Dani7 หลายเดือนก่อน
  • Mcm mne nak undi gol penalti safawi tu ? Sebab nmpk bertaraf dunia tu . Its oky lah kene 5-1 dri kene 1000-1 . Hrap pihak pengambilan pemain jdt ambik player dari Juventus . Kan TMJ baik dgn CR😊. Dybala , douglas lim , de ligt . Ambik semua kalau boleh skali dgn manager

    Jengking kalaJengking kala7 หลายเดือนก่อน
  • Ayo JDT semangat salam from indonesia

    MR FathMR Fath7 หลายเดือนก่อน
  • Macam latihan tanding

    Satria WibawaSatria Wibawa7 หลายเดือนก่อน
  • Biasa la adat permainan... Real madrid pun rjin kena bantai ngan barcelona 5 gol

    Shahruzahrin Dkm3bShahruzahrin Dkm3b7 หลายเดือนก่อน
  • 1:48 first impression saya kira itu carlos teves

    Dendy KurniawanDendy Kurniawan7 หลายเดือนก่อน
  • JDT beli lah ozil and kroos

    Jesús NavasJesús Navas7 หลายเดือนก่อน
  • Keep fighting Johor.. aku dari riau Sumatera indonesia🇲🇨

    SalamDKSalamDK7 หลายเดือนก่อน
  • Kena balasah bos

    Iman HakimIman Hakim7 หลายเดือนก่อน
  • Miss you Diogo the legend of Thailand.

    PooN PoonPooN Poon7 หลายเดือนก่อน
  • Iniesta lofted pass tk pernah mengecewakan. Memang dia ni creative gila. My idol Andres Iniesta 😍

    Fred JackassFred Jackass7 หลายเดือนก่อน
  • Oh ini toh yg katanya world class club. Pffft

    타우픽타우픽7 หลายเดือนก่อน
  • Ikutkan aku tak terkejut benda aku paling harap dari JDT dalam game ni ialah seri atau menang 1:0....tak kisahlah berlatih di abu dhabi ke di Arab mana ke....tapi aku rasa perlawanan semua orang sudah tahu sapa akan menang....Vissel kobe ialah sebuah kelab yang antara paling terbaik di jepun tambahan pula ada midfielder legenda iaitu iniesta....JDT pula team paling baik di Malaysia....ikutkan JDT perlu ada banyak lagi friendly dgn kelab luar negara....kalau tak nak jauh sangat lawan lah kelab terbaik jiran...macam Thailand atau Indonesia...baru kita bole tengok sapa lagi hebat

    Striker 253Striker 2537 หลายเดือนก่อน
  • Jdt n00b

    lah berialah beria7 หลายเดือนก่อน
  • kne rogol si jaguh kampung

    Matt GreenTVMatt GreenTV7 หลายเดือนก่อน
  • Kirain barcelona v jdt ternyata cm sponsornya doang sama dgn barca

    Gold GenerationGold Generation7 หลายเดือนก่อน
  • Ada jniesta jelas lah tuh dewa vissel kobe

    iwan1997 harlerisiwan1997 harleris7 หลายเดือนก่อน
  • Aku mmg dh lama follow vissel kobe, start dia amik david villa, furuhashi, sakai,tpi watanabe xmain kalo dia main lagi trul jdt xlepas tngh hahah

    Kuro ShinKuro Shin7 หลายเดือนก่อน
  • What can you do when you have Iniesta on the other team.

    Shen RuivahShen Ruivah7 หลายเดือนก่อน
  • Jdt just be comedian in ACL LOL...

    Kt DhimasKt Dhimas7 หลายเดือนก่อน
    • @SpeDz A.V.A svay reing just win because referee. Should the score bali united 3-2 svay reing! Do you watch the game?

      Kt DhimasKt Dhimas7 หลายเดือนก่อน
    • Sugiono 123 Svay Rieng 2-1 Bali United

      SpeDz A.V.ASpeDz A.V.A7 หลายเดือนก่อน
  • iniesta tu bukan calang2 pemain..dia prnh bgnding dngn trio mematikan smasa d barca..antara contoh messi suarez neymar.. so tidak hairan la kualiti mainan beliau smpurna.. hantaran berkualiti.. dribling bersahaja.. harap johor ambil pngarajan utk game ni

    Zatul AmirZatul Amir7 หลายเดือนก่อน
  • Orang main bola ko pon nak main bola , orang jadi TM kau sibuk nak jadi TM, pastu angkuh x sedar diri masih di bawah tapak kaki orang .

    Southern LyricsSouthern Lyrics7 หลายเดือนก่อน
  • Waduh.....waduh.....bikin malu dong!

    The Last BoleroThe Last Bolero7 หลายเดือนก่อน
  • Mampos kau jdt malingsial wkwk

    A U A gakA U A gak7 หลายเดือนก่อน
  • Remuk jantungku liat JTD di bantai.

    Restu Budi RahayuRestu Budi Rahayu7 หลายเดือนก่อน
  • Selamat jdt...jadi lumbung goll...lihat besok2 lagi ah..nak siapa tau lumbung gol lagi...Hehehe

    Deni KurniawanDeni Kurniawan7 หลายเดือนก่อน
  • *WORLD CLASS VS VILLAGE CLASS* 😂😂😂

    Abdul KhoirAbdul Khoir7 หลายเดือนก่อน
    • @HINATA SHOYO NGAWUR KAMU, LAGI BAHAS BOLA KO MALAH KEMANA- MANA, BODOH KALI OTAK KAU WKWKW

      Abdul KhoirAbdul Khoir7 หลายเดือนก่อน
    • @Abdul Khoir populasi ratus juta tapi tetat negara miskin 🇵🇱

      HINATA SHOYOHINATA SHOYO7 หลายเดือนก่อน
    • @Abdul Khoir alesan indon dh kalah kalah je la bodo

      HINATA SHOYOHINATA SHOYO7 หลายเดือนก่อน
    • @HINATA SHOYO menang tipis tapi kan, tidak sampai TERBANTAI 4-0 WKWKKW

      Abdul KhoirAbdul Khoir7 หลายเดือนก่อน
    • @Abdul Khoir lah tolol banget ini indo emang jdt gak pernah menang lawan persijakun?

      HINATA SHOYOHINATA SHOYO7 หลายเดือนก่อน
  • Kelab besak cakap hahah

    Official Radello Paulsen RodriguezOfficial Radello Paulsen Rodriguez7 หลายเดือนก่อน
#ACL2020 : VISSEL KOBE (JPN) 5-1 JOHOR DARUL TA'ZIM (MAS) : Highlights